Mercatu

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is samen met Mercatu onderdeel van Horeca Reeuwijkse Hout. Deze locatie ligt midden in het Groene Hart aan het Reeuwijkse water en met ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. In de twee restaurants vind je totaal verschillende (culinaire) werelden. Werelden die elkaar aanvullen. Er is een andere kaart, inrichting en sfeer, maar dezelfde toegankelijkheid en kwaliteit. In Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout schuif je aan voor een super malse saté, flinterdunne carpaccio of heerlijke seizoensoep. Wie trek heeft in mediterrane specialiteiten loopt binnen bij Mercatu voor een knapperige pizza, smaakvolle antipasti of authentieke Italiaanse pasta.

Aandacht

Horecalocatie Reeuwijkse Hout staat voor aandacht en kwaliteit. Gewoon goed en lekker eten. Een bord waar de aandacht vanaf spat. Culinair betekent voor ons dan ook niet zozeer ‘kostbaar en complex’, maar vooral de aandacht die aan een gerecht besteed is. Die aandacht is bij ons altijd het belangrijkste.

Vlak bij de A12, midden in het Groene Hart, serveren we zeven dagen per week lunches en diners en bieden we tegelijkertijd diverse zalen voor uiteenlopende zakelijke events. Zowel de zakelijke klant als de particuliere kan zich hier altijd verzekerd voelen van goede service, uitstekende faciliteiten en kwalitatief hoogstaande gerechten.

Mercatu

Mercatu is een restaurant, koffie- en wijnbar, ijs- en lunchsalon en tevens vergaderlocatie. Mercatu is afgeleid van het Latijnse woord voor ‘markt’ en straalt de sfeer en ambiance uit van een authentieke mediterrane markthal, met verse en smaakvolle producten, hetzij op een eigentijdse manier. Bij Mercatu kun je overdag genieten van ambachtelijk bereid ijs, allerhande versgemalen koffies, verschillende theesoorten en lekkere lunches. ‘s Avonds verandert de koffiebar in een wijnbar, waar je kunt kiezen voor lichte antipasti en bijzondere wijnen. In de osteria serveren we pizza’s, pasta’s en andere Italiaanse specialiteiten.

www.mercatu.nl 

OVER ONS