Vergaderen in Reeuwijk

Voor een zakelijke bijeenkomst in Reeuwijk, zoals een vergadering, presentatie, seminar, training of cursus, is Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout een uitstekende locatie. Uiteraard kunt u voorafgaand, tussendoor of na afloop lunchen, borrelen of dineren.

De rustige omgeving met het fantastische uitzicht over de Reeuwijkse plassen maakt Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout tot een unieke vergaderlocatie. Er zijn volop mogelijkheden voor ontspanning tussen de vergadering of meeting door, zoals een wandel- of fietstocht.

Er zijn verschillende, sfeervolle zalen, geschikt voor groepen van 6 tot 200 personen. U kunt hier natuurlijk exclusief met uw bedrijf of organisatie gebruik van maken.

In de Salon kunt u vergaderen met maximaal 18 personen. Voor bijeenkomsten tot 24 personen is de Boardroom uitermate geschikt: een lichte, modern ingerichte ruimte met een overdekte veranda en een besloten dakterras met schitterend vergezicht over het water.

De Tuinkamer is een ideale ruimte voor groepen tot 200 personen. Het is een sfeervolle zaal, grenzend aan een binnentuin met terras. Als u meer mensen wilt uitnodigen, kunnen we de zaal aanpassen door het schakelen van ruimtes of het plaatsen van tenten.

OVER ONS