Vergaderen nabij Boskoop

Vergaderen in de buurt van Boskoop? U heeft natuurlijk een ruime keuze aan locaties in de omgeving, maar als u op niveau wilt vergaderen voor een prima prijs- kwaliteitverhouding, dan hoeft u niet verder te zoeken.

Bij Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout kunt u professionele ruimtes huren voor 6 tot 108 personen. De locatie is rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. En natuurlijk verzorgen wij ook de inwendige mens. Van koffie, thee of fris tijdens de vergadering tot een op maat verzorgde brunch, lunch, borrel of driegangendiner of buffet. We werken in de keuken zoveel mogelijk met verse ingrediënten, het liefst biologisch. We serveren vlees, vis, vegetarisch en zoveel mogelijk seizoensproducten. Graag steken we voor groepen vanaf 25 personen de barbecue aan en bereiden we live, terwijl u wat drinkt.

Er is gratis draadloos internet beschikbaar. Heeft u een iPad, beamer met scherm, televisie, DVD-speler of flip-over nodig? U geeft het aan en wij zorgen ervoor.

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is voor uw gasten gemakkelijk bereikbaar, net naast de autoweg A12, bij de Reeuwijkse Plassen. Ideaal om tussen de vergaderingen door een frisse neus te halen.

OVER ONS