Restaurant nabij Gouda

Lunchen, borrelen of dineren in de buurt van Gouda? Er zijn veel restaurants in Gouda en omstreken, maar Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout mag u niet missen! Midden in het Groene Hart, in het prachtige plassengebied bij het dorpje Reeuwijk vindt u ons restaurant.

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is een restaurant met een ongedwongen sfeer waar u eigentijds kunt eten. U kunt à la carte eten of kiezen voor een driegangenmenu. Alleen een hoofdgerecht of snelle lunch? Wij zijn u graag van dienst.

In de zomer serveren wij als de weersomstandigheden dat toelaten lunch en diner op ons grote terras aan het water. U kunt dan genieten van onze met zorg bereide gerechten, zoals een gegrilde zalmfilet of een tournedos van de chef, terwijl u uitkijkt over de Reeuwijkse Plassen. Even heerlijk ontspannen.

Voor groepen vanaf 25 personen steken we op een mooie zomeravond de barbecue aan en bereiden live allerlei superverse, smakelijke barbecuegerechten, zoals sjaslieks, saté en gegrilde groenten.

Onze chef-kok verwent u graag met streekgerechten die zoveel mogelijk vers worden bereid en de seizoenen volgen. U kunt daarbij een passende wijn kiezen uit de uitgekiende selectie witte, rosé, rode en mousserende wijnen.

OVER ONS