Trouwen in Reeuwijk

Wilt u trouwen met uitzicht op het water? Het jawoord uitwisselen op het strand? Dat kan bij Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout in Reeuwijk. Ons restaurant ligt midden in het natuur- en recreatiegebied Reeuwijkse Plassen, direct aan het water.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft onze locatie aangewezen als Huis der Gemeenten. U kunt bij ons dus officieel trouwen en hoeft voor de trouwplechtigheid niet naar het gemeentehuis. U kunt trouwen in onze sfeervolle Tuinkamer, buiten op het terras of aan het strand bij de Reeuwijkse plas Broekvelden.

Wilt u daarna met uw familie en vrienden genieten van een heerlijke bruidstaart? Of misschien van een uitgebreid diner en fantastisch huwelijksfeest? Van trouwceremonie tot receptie, van diner tot huwelijksfeest, alles kunnen wij voor u organiseren, natuurlijk helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij zorgen dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag om de mooiste dag van uw leven tot in de puntjes te verzorgen. Of kijk voor meer informatie op onze speciale trouwpagina.

OVER ONS