Trouwen nabij Bodegraven

Op zoek naar de ideale trouwlocatie in de buurt van Bodegraven? Als u het jawoord wilt geven op een bijzondere plek, dan hoeft u niet verder te zoeken. Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout is een officiële trouwlocatie en ligt aan de prachtige Reeuwijkse Plassen. U kunt trouwen op het strand of in de sfeervolle Tuinkamer.

De intieme sfeer, het lekkere eten, de zorgzame bediening en de unieke ligging aan het water – het zijn allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft. Bij ons kunt u de hele dag terecht: voor de trouwplechtigheid zelf, de receptie, lunch, diner en trouwfeest. U kunt trouwen vanaf 11.00 uur ’s ochtends tot 20.30 uur in de avond. Wanneer u één onderdeel van uw trouwdag bij ons wilt organiseren is dat natuurlijk ook mogelijk.

Vanzelfsprekend heeft u specifieke ideeën over de mooiste dag van uw leven. Wilt u op een bijzondere wijze de bruidstaart aansnijden, het glas heffen op het terras met uitzicht over het water of misschien een champagnefontein? Een intiem diner met 10 mensen of live barbecue voor alle gasten tijdens de spetterende feestavond? Laat het ons weten en samen met u zorgen wij voor een onvergetelijke bruiloft.

Vind meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op onze speciale trouwpagina.

OVER ONS