Trouwen nabij Boskoop

Op slechts 8 kilometer afstand van Boskoop vindt u Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout, de officiële trouwlocatie aan de Reeuwijkse Plassen. Stelt u zich eens voor dat u trouwt op het strand met uitzicht op de ondergaande zon en uw voeten in het zand. En daarna geniet u met alle gasten van een live-cooking barbecue.

Uw huwelijksdag is een van de mooiste dagen van uw leven. Daar mag veel zorg en aandacht aan worden besteed. Wij nemen u die zorg graag uit handen. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van trouwerijen met de meest uiteenlopende ceremonieën, feesten en partijen. Wilt u een intieme bruiloft met alleen familie of een spetterende trouwdag met al uw vrienden, wij kunnen het allemaal organiseren.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout aangewezen als Huis der Gemeenten, een officiële trouwlocatie. U kunt dus bij ons het jawoord geven. De huwelijksvoltrekking kan bijvoorbeeld plaatsvinden in de sfeervolle Tuinkamer, op het terras of aan het strand bij de Reeuwijkse plas Broekvelden.

U kunt trouwen vanaf 11.00 tot en met 20.30 uur. Wij bieden allerlei mogelijkheden om uw trouwdag op een onvergetelijke manier in te vullen. Kijk voor meer informatie op onze speciale trouwpagina.

OVER ONS