Wildmenu bij 't Reeuwijkse Hout
Geniet van het wildseizoen aan de Reeuwijkse Plassen. In november en december serveren wij een speciaal 4-gangen wildmenu, buiten de kaart om. Rijk aan herfstsmaken en bereid met de beste seizoensproducten – perfect voor een klassieke, ontspannen avond in onze warme, knusse sfeer.
Onze chef heeft een menu samengesteld dat het wildseizoen viert: van een proeverij van wild tot een huisgemaakte apfelstrudel met kaneelijs. Elk gerecht is met zorg bereid en helemaal in balans met de smaken van de herfst.
het menu
voorgerecht – proeverij van wild
Fazantenpaté
Bitterbal van wild met truffelmayonaise
Hertenham met cranberrycompote
Tussengerecht
Knolselderijsoep met paddenstoelt
Hoofdgerecht
Wildstoof met hertenbiefstuk, rode kool, puree, stoofpeertjes en rode wijnsaus
Dessert
Apfelstrudel met kaneelijs en vanillesaus
Prijs: €52,50
November en december – alleen op reservering
Speciaal december menu voor groepen
Vier de feestdagen alvast met collega’s, familie of vrienden tijdens een sfeervol diner bij ’t Reeuwijkse Hout. In de feestelijke decembermaand serveren we ons wildmenu ook als speciaal groepsmenu – ideaal om het jaar samen af te sluiten in een warme, winterse ambiance met uitzicht over de Reeuwijkse Plassen.
Data & reserveren
Het wildmenu is beschikbaar voor diner in november en december en wordt uitsluitend geserveerd op reservering. (vol = vol).