Wildmenu

Wildmenu bij 't Reeuwijkse Hout

Geniet van het wildseizoen aan de Reeuwijkse Plassen. In november en december serveren wij een speciaal 4-gangen wildmenu, buiten de kaart om. Rijk aan herfstsmaken en bereid met de beste seizoensproducten – perfect voor een klassieke, ontspannen avond in onze warme, knusse sfeer.

Onze chef heeft een menu samengesteld dat het wildseizoen viert: van een proeverij van wild tot een huisgemaakte apfelstrudel met kaneelijs. Elk gerecht is met zorg bereid en helemaal in balans met de smaken van de herfst.

het menu

voorgerecht – proeverij van wild

Fazantenpaté
Bitterbal van wild met truffelmayonaise 
Hertenham met cranberrycompote 

Tussengerecht

Knolselderijsoep met paddenstoelt

Hoofdgerecht

Wildstoof met hertenbiefstuk, rode kool, puree, stoofpeertjes en rode wijnsaus 

Dessert

Apfelstrudel met kaneelijs en vanillesaus 

Prijs: €52,50 
November en december – alleen op reservering

Speciaal december menu voor groepen

Vier de feestdagen alvast met collega’s, familie of vrienden tijdens een sfeervol diner bij ’t Reeuwijkse Hout. In de feestelijke decembermaand serveren we ons wildmenu ook als speciaal groepsmenu – ideaal om het jaar samen af te sluiten in een warme, winterse ambiance met uitzicht over de Reeuwijkse Plassen.

Data & reserveren

Het wildmenu is beschikbaar voor diner in november en december en wordt uitsluitend geserveerd op reservering. (vol = vol).